Suntem încântați să anunțăm lansarea Ticket to Ride Europe: 15th Anniversary, ediția in limba engleză, în librăriile și pe site-ul partenerilor noștri de la Cărturești.

 

Ticket to Ride Europe: 15th Anniversary este o ediție limitată ce marchează 15 ani de la apariția pe piața a celebrului joc, o piesă de colecție “must-have” pentru iubitorii de boardgame-uri. Cu călătorii prin cele mai frumoase locații ale bătrânului continent, de sub umbra Big Ben-ului londonez până la impunătorul Colosseum din Roma, de la strălucitoarele domuri din Moscova până la delicatul Turn Eiffel din Paris, Ticket to Ride Europe: 15th Anniversary poartă jucătorii în aventuri de neuitat prin marile orașe ale Europei de la începutul secolului.

 

Această versiune de lux este o ediție specială a clasicului Ticket to Ride Europe. Dispunând de vagoane și gări fin detaliate, ambalate în cutii de tablă unice, jocul a fost îmbunătățit cu ilustrații noi și imbogătit cu toate Biletele Traseu realizate de la începuturile lui până în prezent.

 

„Este greu de crezut că au trecut 15 ani! Ticket to Ride Europe arată în continuare atât de “fresh”! Această versiune este mult diferită, evoluând atât ca ​​mărime cât și ca număr de trasee, ceea ce creează un număr infinit de modalități de a juca”, spune Alan R. Moon, designerul jocului. „Noile vagoane și gări dar și noile ilustratii fac jocul să arate absolut superb pe masă. Iată încă 15 ani de distracție!”

 

Acest joc independent este conceput pentru 2 până la 5 jucători și poate fi finalizat în 30 până la 60 de minute. Include 1 hartă-gigant a traseelor ​​de tren europene cu toate ilustrațiile noi, 5 cutii de tablă, fiecare cu câte 45 de vagoane sculptate fin, 15 gări colorate, 5 marcaje de scor, 1 broșură cu regulile jocului, 110 Cărți Tren, toate cele Bilete Traseu publicate până în prezent, 1 Card Bonus - European Express și 1 Card de Referință pentru Orașele Mari.

 

Partenerii noștri de la Cărturești vă așteaptă în librării sau pe site să vă completați colecția de boardgame-uri cu acest superb joc.

Cumpara acum!