Days of Wonder și-a anunțat prima colaborare cu Blizzard Entertainment, prin introducerea Small World of Warcraft, un nou joc de societate care combină mecanica jocului de contro Small World cu celebrul univers Blizzard, World of Warcraft.

Previzualizată la BlizzCon 2019, acțiunea din Small World of Warcraft se desfășoară în lumea fantezistă a lui Azeroth, unde cursele Alianței și Hordei - inclusiv Orci, pitici, trolluri și Worgen - se confruntă într-un conflict mondial. Jucătorii vor alege combinații de puteri speciale și curse din universul Warcraft, cum ar fi Portal Mage Pandarens sau Herbalist Goblins, pentru a-i ajuta să obțină dominația. Jucătorii vor ocupa un teren legendar și vor căuta să preia controlul artefactelor magice.

Days of Wonder a lucrat îndeaproape cu Blizzard pentru a crea un joc care reunește perfect ambele universuri. Small World of Warcraft prezintă o varietate de lucrări de artă noi și exclusiviste, care surprind senzația universului colorat și vibrant Warcraft, cu elemente și puteri speciale concepute pentru a le fi familiare milioanelor de jucători WoW din întreaga lume.

„Lucrul alături de Blizzard a fost o experiență uimitoare. Nu numai că viziunea noastră pentru joc s-a aliniat rapid, dar munca creativă pe care am făcut-o împreună a fost intensă și extrem de satisfăcătoare ”, a declarat Adrien Martinot, șeful Days of Wonder. „Blizzard ne-a permis să ne scufundăm adânc în universul lor bogat Warcraft și sunt nerăbdător să văd rezultatul acestei cooperări incredibile când se va lansa jocul.” Acest nou titlu anticipat este de așteptat să fie disponibil în Europa din toamna acestui an.