Când urmează să te uiți în jur la magazinul tău preferat de jocuri, o strălucire de aur ar putea să-ți atragă atenția. Repos Production a anunțat că cinci dintre cele mai iubite jocuri ale lor vor purta acum etichete care le desemnează ca și câștigătoare ale Pionului de Aur!

Pionul de Aur este o etichetă care recunoaște vânzările remarcabile la nivel mondial, acordate de Uniunea de editori Board-Game (UEJ) din Franța. Este acordat în mai multe trepte, recunoscând vânzările care variază de la excelent la stratosferic.

Contingentul câștigătorilor Repos este condus de Time’s Up, un joc de petrecere rapidă care va fi relansat în Marea Britanie cu o nouă ediție. Acest titlu potrivit pentru familie va afișa în curând Pionul Diamantului pentru că a vândut peste trei milioane de exemplare în toată lumea.

Jocul de strategie 7 Wonders, care deține distincția de a fi câștigat cele mai multe premii decât orice alt joc de masă din istorie, este recunoscut cu Pionul Platinum pentru vânzarea a peste un milion de unități.

Concept, în care jucătorii încearcă să comunice idei sau fraze complexe folosind imagini simple, este recompensat cu Triple Pionul de Aur. Acest nivel denotă un joc care a vândut peste 750.000 de exemplare vândute în întreaga lume. În luna septembrie noul joc 7 Wonders se va putea achiziționa in exclusivitate de pe site-ul Asmodee.ro Restul jocurilor menționate în articolul de mai sus, fac parte deja din portofoliul Asmodee România.

Cumpara produsul acum!